Detox med Helene

En detoxutmaning på 28 dagar, hänger du på?
VitaminerJuice

Ett detoxprogram baserat på bl.a Antony Williams upplägg men även mina egna erfarenheter, recept och idéer som jag provat och ändrat och provat igen. Du får tillgång till en sluten grupp på Facebook där du coachas igenom processen, får tips, kan lära av andra osv.

Du får färdiga veckomenyer, recepthäfte, kosttillskottsguide mm.

I fyra veckor äter vi enbart råa frukter, bär, grönsaker, örter, torkad frukt och kryddor.
Detta är lätt för kroppen att bryta ner och innehåller levande enzymer.
När kroppen inte behöver bryta ner tyngre ämnen som fett, proteiner, tillsatser och allergener kan den fokusera på återuppbyggnad på cellnivå. Den kan återupprätta viktiga funktioner den tvingats stänga av när gifter förlamat kroppen och gjort den trög.

Skulle du av någon anledning behöva pausa på grund av något kalas får ni tips på skonsammaste sättet, kuren är inte förstörd.
Behöver du avbryta i förtid har det ändå gjort nytta och behöver du backa på grund av för mycket utrensning så gör du det.
Du kan även införskaffa informationen, gå med i FB-gruppen men sedan välja en annan tidsperiod.
Du kommer inte att vara hungrig men du kan beroende på din kropps status få lite utrensningssymptom i början.

Du kommer även med min hjälp att kunna anpassa farten på din detox.
Vill du skynda långsamt lägger vi till lite mer av exempelvis avokado eller lite nötter och frön eller så vill du vara riktigt effektiv och köra hardcore utan tydliga fetter och då även utesluta tillsatt salt helt och hållet.

Så här kommer det att se ut:

Du gör din anmälan via kontaktsidan eller här och skriver mycket kort om anledningen till att du vill göra en detoxkur, eventuella besvär samt annat som kan påverka hälsan som mediciner och diagnosticerade sjukdomar.

Du erhåller ett svar med instruktioner och när betalning är mig tillhanda får du menyer och praktisk information samt tips om kosttillskott för just din detox.
Det finns även information om vad du behöver fasa ut veckorna innan, lite tips om vattenfasta, stöttning av lymfsystem, njurar och annat intressant.

Du får även information om och kan söka till den dolda FB-grupp vi kommer att ha som plattform för funderingar, frågor, problem som dyker upp, idétorka mm och där jag kommer att vara aktiv c:a 2 timmar/dag för att stötta, tipsa och svara på frågor.
Vi kommer att diskutera eventuella problem, reaktioner och annat men själva kuren är vad den är. Där råder ingen diskussion om vad som är rätt och fel, ni får lita på mig. 🙂

Max antal deltagare är av praktiska skäl 50/grupp.
Fler kommer jag inte att hinna med att coacha så därför är det först till kvarn.

Kostnad: 675:- inkl. moms (gammal medlem förnyar för 200:-) vilket inkluderar:

Exempelmenyer, recept, anpassning till programmet samt återgång till vanlig mat och vad du då bör äta i början. Inspiration och tänk kring maten, individuell information om tillskott samt coaching i FB-gruppen.

Det går bra att genomföra utan att ha tillgång till en slowjuicer eller råsaftcentrifug men det är  om ni kan låna en under den här tiden eller köpa en för att göra ex. sellerijuice att starta dagen med. Speciellt om du har problem med matsmältningen.

Positiva effekter av detox?

Allt och lite till. Många upplever att sinnet klarnar och minnet, lusten kommer tillbaka samt lukt och känsel. Hyn blir mjukare, ögonen klarare, kroppen lättare, mindre värk, minskat sötsug, tänderna vitare, orken, humöret, matsmältningen osv.

Du kan alltid genomföra valfri detoxkur på egen hand och känns det bättre så gör det.
Det här en möjlighet för den som är osäker, saknar riktig motivation, behöver kunna fråga om konstiga reaktioner  och kunna stöttas av andra och jag vet att det är många som efterfrågat detta, så varsågoda, jag är på…Är du?

Vi hörs och ses!

 

Juicing