Kurser, utbildningar

All sjukdom börjar i magen, men så även vår goda hälsa.

En tvådagars specialutbildning i fin miljö med möjlighet till härligt boende, god mat och umgänge.
En viktig kurs om grunden till hälsa, den viktiga tarmen, om mjölksyrabakterier, dysbios/candida, inflammation, IBS/SIBO, toxicitet, avgiftning, njurar, lever och lymfsystem, kopplingen till psykiska problem, histaminintolerans, sambandet cravings och mikrober, tester samt tolkning av dessa m.m.

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig och förstå sambanden mellan mage/tarm och ohälsa/obalanser/underfunktion hos olika organ och vänder sig till kostrådgivare/terapeuter som vill få ytterligare redskap i arbetet med klienter men även för dig som vill ha redskap att komma i gång med dig själv eller anhörig.

Stort fokus på toxicitet och detox.

Att förändra sin kost räcker långt men mycket sällan hela vägen och att vara på diet hela livet är inte hållbart. Kopplingen mellan förhållandevis enkla magrelaterade besvär och allvarliga sjukdomar är tyvärr skrämmande tydliga. Jag har genomfört och tolkat avföringstester vid dysbios men även blodtester för identifiering av tungmetaller och mineraler vilka också spelar stor roll i sammanhanget och har kopplingar till inflammation och dålig avgiftning.

Jag har själv blivit av med en näst intill livslång candidainfektion med inslag av parasiter och lärt mig att det förstå att det är ”hard work” som gäller men att det sedan går att leva högst normalt med bibehållen hälsa och vikt. Det finns dock inga genvägar och man få behöva ”starta om” då och då innan läkningen är klar.

Priset för utbildningen är endast 2500:- inkl. moms och inkluderar kaffe, te samt förfriskningar,
Inget aktuellt datum satt för 2018 men det kommer

Intresseanmälan på info@helenekjellin.se

Vi håller till på Livsstilsgården, mittemellan Höganäs och Ängelholm eller i Mariefred. Boende till låg kostnad möjlig för långväga.

Välkomna!