Rådgivning och coaching

Ge dig själv möjligheten att upptäcka hur bra du verkligen kan må.
Vill du få mer energi i vardagen eller komma tillrätta med din vikt? Kanske har du problem med magen och matsmältningen, har diabetes, dålig motståndskraft mot förkylningar, hormonella problem inkl. under eller överfunktion av sköldkörteln, besvärande allergier eller äter du mediciner du vill försöka bli av med? Anar du ett samband mellan hur du mår och amalgam eller en amalgamsanering? Är du en av alla dem som drabbats av binjureutmattning och är utbränd, kanske t.o.m sjukskriven? I den traditionella vården finns vare sig diagnos eller hjälp för detta.

Vill du få råd som är anpassade för just dig, din kropp och din livssituation,

då ska du satsa på individuell rådgivning.

Rådgivning/samtal 1 person, 1 tim 950:- (inkluderar skriftlig sammanfattning, recept mm)
Uppföljning inom 3 månader 1 tim 650:-
Vid behov av grundligare genomgång eller mer omfattande besvär rekommenderas nedan alternativ:

Grundpaket 1875:-

Vi träffas fysiskt eller per telefon i c:a 1,5 timme och går igenom din hälsoenkät som du fått skickad till dig i god tid före mötet och resonerar kring din hälsa och dina problem. Vi samtalar kring orsaker och åtgärder och du får en grundlig sammanfattning i efterhand per email med åtgärdsplan, menyförslag, rekommendation av kosttillskott samt vilka tester som kan behövas m.m.

Hälsopaket stor 4,5 tim: 3.550:-

Ett komplett upplägg som ett prisvärt lite större paket vilket rekommenderas om du känner att du behöver lite mer kontinuerlig hjälp och stöttning. Det blir lite som att ha en PT med hemuppgifter och uppföljning.
Här optimeras möjligheten att få alla bitar på plats, du har mitt stöd under tiden och vi ser till att du når dina mål.
Vi träffas eller hörs fyra gånger enligt en tidsplan vi gör upp tillsammans.
Vid första tillfället på 1,5 timme går vi igenom din hälsoenkät, dina mål, vad du vill uppnå och hur din situation ser ut just nu. Utifrån detta får du förslag på förändringar som du genomför tills nästa gång vi ses. Vid de kommande tre träffarna på vardera en timme utvärderar vi resultaten, utvecklar och finjusterar råden och du får svar på alla de frågor som uppkommer under din resas gång. Du får individuellt anpassade råd och fullt stöd.

All rådgivning kan också ske via telefon eller Skype om du bor för långt bort för att träffas.

Har du frågor eller vill boka tid,
kontakta mig då på info@helenekjellin.se
eller telefon: +46(0)707416111

Skriv gärna upp din e-postadress för mitt nyhetsbrev så får du information från mig då och då.

Rådgivning