Vandrings och yogaresa till Korsika: 9/5(fullbokad) 26/9 (fullbokad) samt 3/10 (fullbokad), 2020

Yoga och vandra på dramatiskt vackra Korsika.

Yoga och vandring hör ihop, det är vi helt övertygade om men nu är det dags att efter 4 år byta ö och denna gång väljer vi Korsika.
Korsikanerna själva kallar sin ö för ”l’île de Beauté” vilket betyder ”skönhetens ö” och vi håller helt och hållet med dem.
En avkopplande, energiboostande och spännande resa till en ö som många har en dröm om att besöka.

Så drömmer just du om att komma iväg till ett häftigt och unikt resmål, omges av härliga positiva människor, börja dagen med en väckande flödesyoga, vandra i vacker natur för att sedan stretcha ut dina muskler i ytterligre en mjuk yoga?
Vill du lära dig hur du tar hand om din hälsa, äter rätt, tränar rätt och renar kroppen från gifter som annars kan ställa till mycket i framtiden?
Vill du uppleva en vecka av lugn där allt är ordnat, handplockat och utvalt just för dig och din upplevelse?
En vecka där du kan vandra, yoga, träna, kanske njuta av massage, äta gott och bara ha det bra.

Då har du hittat rätt resa.

Vi bor på Langley Resort Napolèon Bonaparte, ett boende i en slottbyggnad med tillhörande trädgård mitt i hjärtat av Ile Rousse, en genuin fransk by.
Vi har dubbelrum med havsutsikt och vi bor i de rum som är nyrenoverade.
Det är 100 meter både till stranden och torget och den lilla staden är rik på små butiker och har en fin strandpromenad.
Vandringarna sker i närområdet längs ljuvligt doftande bergssluttningar, klädda med den karakteristiska macchiavegetationen. Vi vandrar även längs den vackra kusten och genom byar.
Det är fyra vandringar som ingår och en extra lite mer krävande heldagstur kommer att erbjudas som tillägg

9/5 samt 3/10 har vi inspirerande Anna Swedin, hälsopedagog och yogainstruktör, som leder oss i yogans magiska värld där vi mjukar upp, stärker och stretchar våra muskler och leder.
26/9 är det Nathalie Nilant som inspirerar och yogar med oss. Nathalie är sjuksköterska och yogainstruktör med ett genuint intresse för hästar, träning och mat.
Läs mer om oss ledare nedan.

Yogar gör vi vid poolen, på stranden, ute på en pir eller i en sal på slottet.

Jag, Helene Kjellin, leder vandringarna och föreläser om kost, näring och livet.
Vi kommer även att ha med oss Eva Demburg, lymfflödesmassör, på majresan och Suzie Hadler lymfmassör på september/oktoberresorna.
De kommer att erbjuda fantastisk massage men även lära oss hur vi tar hand om vårt viktiga men bortglömda lymfsystem.

I det stora hela gör man exakt så mycket man vill och orkar på den här resan som förhoppningsvis kommer att bli en nystart och definitivt ett minne för livet.

Pris för 1 vecka från Stockholm
9/5: 12.500:-
26/9: 12.900:-
3/10: 12.700:-
(tillägg rum för eget bruk + 1.535:-)

Flyg med Norwegian Arlanda/Köpenhamn-Bastia eller Göteborg-Calvi (flygtillägg 400:-för Göteborg/Köpenhamn 26/9) Flygtiderna är ännu inte klara.
20 kg incheckat bagage
Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
Boende i dubbelrum med havsutsikt (samma rum fast för eget bruk mot tillägg enligt ovan)
Frukostbuffé samt trerättersmiddag inspirerad av det lokala köket. (alla kvällar utom ankomstdagen)
Fyra föreläsningar, två yogapass per dag, fyra halvdagsvandringar samt en härligt välfylld goodiebag med utvalda produkter.
Reseledning, förbokad plats ombord, transporter i samband med vandringarna.
Avbeställningsskydd tillkommer för den som inte har det i sin hemförsäkring eller via sin bank.

Jag är en van vandrare och kommer att se till att ni får uppleva gobitarna när det kommer till vandring och ni kommer att älska Annas och Natalies yoga.
Det finns max 18 platser och de brukar snabbt bli uppbokade så säkra din plats, du betalar endast 1500:- i anmälningsavgift (faktura erhålls vid anmälan och anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid ev. avbokning) Faktura på resterande belopp kommer c:a 8 veckor före avresa.

Du anmäler dig på info@helenekjellin.se eller via kontaktformuläret.
Ange namn, personnummer samt mobilnummer. Skriv även vilken av resorna du valt, om du önskar enkelrum samt varifrån du vill flyga, Arlanda, Landvetter eller Kastrup

Vi ses!

Helene Kjellin, Anna Swedin och Nathalie Nilant.

Korsika
*********

Helene Kjellin

Helene Kjellin, kost och näringsrådgivare, matkreatör, inspiratör, coach och naturligtvis reseledare.
Brinner för hälsa, rent leverne, rörelse/motion, yoga och andning och har blivit något av en detoxspecialist.
Älskar att vägleda och hjälpa andra, ett energiknippe som anser att ”delad glädje är mångdubbel glädje”
**********

Anna Swedin, Utbildad hälsopedagog personlig tränare och massör. Holistic – En helhetssyn för välbefinnande med fokus på hela dig för att hitta ditt lagom med kropp, själ och känsla. Det gäller att träna, äta och vila lagom. Att hitta det som ger dig en positiv energi, ork och en lustfylldhet i den vardag som just du befinner dig i.
Anna har ett förflutet inom gym och gruppträning sen många år tillbaka.
Yogan ser hon som ett fantastiskt komplement till annan träning. Ett tillfälle till reflektion och att känna/lyssna in kroppens signaler. Detta speglar sig i hennes klasser, där hon ofta påminner deltagarna om att hitta känslan i kroppen och göra yogan till ”sin”.

**********

Nathalie Nilant, Sjuksköterska och yogainstruktör med ett genuint intresse för hästar, träning och mat.
Lever med mottot:
‘Det ena behöver inte utesluta det andra’.
– Det gäller såväl både på och utanför mattan. Det finns för mycket roligt och spännande i livet för att endast välja en väg.
Nathalies klasser är glädjefyllda med lika mycket humor som allvar. Hon låter dig utmanas i balans, styrka samt smidighet och vill helst inte se sig själv som en yogainstruktör.
– Jag tycker om GlobalYogas filosofi. Där är vi instruktörer en ‘River guide’ som har sin egen båt och har utforskat vattnet själv, så att hon kan guida de andra som vill ta sig fram på floden.
På så sätt kan vi alla göra vår egna resa.

**********