Kurser, utbildningar

Mage, tarm och detoxkurs på Livsstilsgården, 10-11/11 2018

En tvådagars specialutbildning i fin miljö med möjlighet till härligt boende, god mat och umgänge. Diskussioner och utbyte av erfarenheter kommer att ingå som en naturlig del i kursen.
En viktig kurs om grunden till hälsa, tarmen och dess innevånare mjölksyrabakterier, candida och parasiter och hur de styr avgiftning och orsakar sug/cravings.
Om toxicitet, avgiftning, njurar, lever och lymfsystem, kopplingen till psykiska problem m.m.

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig och förstå sambanden mellan en icke fungerande avgiftning och ohälsa/obalanser/underfunktion hos olika organ för att själv kunna arbeta framgångsrikt med just din kropp eller kanske någon anhörig som behöver hjälp.

Kursen vänder sig även till kostrådgivare/terapeuter som vill få ytterligare redskap i arbetet med klienter.

Stort fokus på toxicitet och detox.

Att förändra sin kost räcker långt men mycket sällan hela vägen och att vara på diet hela livet är inte hållbart. Kopplingen mellan förhållandevis enkla magrelaterade besvär och allvarliga sjukdomar är tyvärr skrämmande tydliga. Jag har genomfört och tolkat avföringstester vid dysbios men även blodtester för identifiering av tungmetaller och mineraler vilka också spelar stor roll i sammanhanget och har kopplingar till inflammation och dålig avgiftning.

Jag har själv blivit av med en näst intill livslång candidainfektion med inslag av parasiter och lärt mig att det förstå att det är ”hard work” som gäller men att det sedan går att leva högst normalt med bibehållen hälsa och vikt. Det finns dock inga genvägar och man få behöva “starta om” då och då innan läkningen är klar.

Priset för utbildningen är endast 2500:- inkl. moms

och inkluderar kaffe, te, förfriskningar samt en ändamålsenlig middag vi lagar tillsammans på lördagen. Du får även med dig ett komplett detoxprogram att jobba med hemma efter kursen.
Antalet platser är begränsat och det kommer att bli fullt så säkra din plats.

Anmälan på info@helenekjellin.se

 

Vi håller till på Livsstilsgården, mittemellan Höganäs och Ängelholm. Boende till låg kostnad möjlig för långväga och bokas separat via email till  anna@annahallen.se

Välkomna!

DetoxkursDetoxkurs Gården