Om mig

Kost och näringsrådgivare/matkreatör/inspiratör/vandringsledare/utbildare och föreläsare.

Jag har som ambition och stora intresse att få människor att må bra. Jag brinner för god näringsrik och vacker mat, jag brinner för naturlig hälsa och jag anser att mediciner är ett feltänk.
Friskvård är att vårda det friska, att se symptom som varningsklockor och rätta till i stället för att ta bort eller dämpa.

Detta är min grundfilosofi.

Jag ser allt ur ett holistiskt perspektiv där allt vägs in, både inre och yttre faktorer. Kunskap förvärvas genom att läsa och förstå men även genom erfarenhet.

Jag har på 10 år gått från en kropp i total obalans med diabetes typ 2, inflammerad tarm, magkatarr, dåligt immunförsvar, närsynthet, kronisk bihåleinflammation, upprepade urinvägsinfektioner….Antibiotika, Omeprazol, Alvedon, Ipren, hormoner, vaccinationer m.m….till ett liv helt utan sjukdomar, infektioner, inflammationer, medicin och vaccin.

Med ett immunförsvar som fungerar

känner jag mig trygg i varje situation livet igenom och så kommer det att fortsätta om jag själv fortsätter att ge min kropp den näring den behöver men även vila, träning, umgänge och skratt och jag kan ägna resten av mitt liv till att inspirera och hjälpa andra att hitta rätt i hälsodjungeln.

Vandringar och hälsoresor

Som en bonus har jag 28 år i resebranschen att se tillbaka på och luta mig emot när jag arrangerar mina egna resor och events.
Mer om detta hittar du på www.vandra-yoga.se

Catering och hälsosam matSmörgåstårta

När det kommer till matlagning och catering är det hemlagat av superfina råvaror som gäller. Jag lägger där inte in mina egna värderingar utan gör den mat du önskar. Beställer du smörgåstårta så gör jag smörgåstårta även om jag själv inte rekommenderar bröd. Är det fest så är det. Dock blir smörgåstårtan oslagbart lyxig och god och det är inte formfranska i den, det lovar jag.

 

Utbildningar relaterade till hälsa:

  • Licensierad Kost- och näringsrådgivare med inriktning Paleo/Lågkolhydratskost 1 termin, MF Hälsocenter 2011
  • Basmedicin, Forum Academia 2016
  • Detox och tungmetaller, Edura 2015
  • Certifierad hormonterapeut, Kloka Råd 2013
  • Certifierad andningsinstruktör, Anders Olsson/Medveten andning 2017
  • Diverse kurser och föredrag med kända och mindre kända utövare och författare inom ämnet hälsa och kanske bortåt 50 lästa böcker.
    En egen hälsoresa samt rådgivning riktad till min egen familj och nära vänner samt 7 års erfarenhet av klientarbete med fantastiska resultat.
    Helene Kjellin