Ditt viktiga helhetstänk

Vad orsakar dina obalanser, dina symtom, din trötthet m.m. ?

En medlem i en FB grupp väckte frågan häromdagen och jag insåg att jag reflekterat exakt likadant. Beroende på vem/var du frågar får du olika men ofta bestämda svar. Ditt dåliga mående beror på:
Brister: magnesium, vitamin D3, B12, progesteron, mjölksyrabakterier, zink, saltsyra, aminosyror
Närvaro av: Candida Albicans, parasiter, spiroketer (Borrelia), tungmetaller, citronsyra, gluten, socker m.m. Lösningen är (förutom korrigering av ovan brister): Yoga, meditation, andning, medicinering, styrketräning, Candidakur,  Parasitkomplex, kolloidalt silver (hjälper mot allt….eller?), dieter av olika slag, nollning m.m.

Du blir förvirrad, du har sökt svaret så länge och provat så mycket….

Jag förstår och jag har varit där själv. Jag har gått den långa vägen och provat allt och lite till och det som varit rätt ena dagen har efter en tid visat sig vara fel nästa dag eller åtminstone inte hela sanningen.
Så vad är mitt svar på orsak och lösning? Jo, alltihop. Helheten. Vi har ofta det mesta ovan både brister och saker som inte ska finnas och svaret är även det det mesta ovan, beroende på just dig.

Du kan inte skylla allt på en brist eller mikrob eller tungmetall. Sjukdomen är helheten. Sjukdomen är din kropps svar på att för mycket är fel, att kroppen inte längre kan göra sig av med nya saker som stör funktioner, att borttappade funktioner stör andra funktioner, att näringsbrister uppstår och fördjupar problemet.

Så….andas, le, vandra, gör yoga, ät en artegen kost, stimulera din kropp att bilda/ta upp viktiga ämnen i stället för att hela tiden tillsätta ämnen i pillerform och skapa nya obalanser. Stimulera egna enzymer och egen saltsyraproduktion. Jobba med avgiftning, tillsätt inte nya gifter, boosta immunförsvar, avlasta avgiftningsorgan och stimulera kroppens egen fantastiska naturliga läkning.

I FB-gruppen Lymfan – Nollställ, omstart & nystart

med Anna Hallén och Lise Benberg jobbar vi utifrån ett helhetstänk där vi förhoppningsvis inte fastnar detaljkunskap. Den kunskapen finns överallt, bara att söka på en specifik sak och därför är helheten viktigare att hitta och förstå.

Nu ska jag skölja mina mungbönsgroddar och göra mig en härlig råkostsallad med svarvad zucchini, rå broccoli och annat smått och gott. Sedan blir det skidåkning på Marvikarna med en väninna och en termos varmt. Sol och skratt garanteras förutom den lymfstimulerande skidåkningen.
Ha en underbar söndag!

MungbönsgroddarZucchini